ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ 2012

 

«Δώσε το Σύνθημα ν’ αλλάξει ο Κόσμος»

Η Νέα Ακρόπολη στη Θεσσαλονίκη διοργανώνει από 5/11 έως 28/11 διαγωνισμό συνθημάτων και σας καλεί να συμμετέχετε με ένα ή περισσότερα δυναμικά, σύντομα και πρωτότυπα συνθήματα που μπορούν να σημάνουν την αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον κόσμο.

Ο διαγωνισμός χωρίζεται σε 3 μέρη:

1ο Μέρος-Συμμετοχές

Από 5/11 έως 18/11 μπορείτε να συμμετέχετε στο διαγωνισμό μέσω της online φόρμας συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.na-thes.gr. Μπορείτε να δώσετε όχι μόνο ένα σύνθημα αλλά όσα μπορείτε να σκεφτείτε κατά τη διάρκεια αυτών των δύο εβδομάδων! Τα μη πρωτότυπα και τα μηνύματα, που δεν ανταποκρίνονται στο στόχο του διαγωνισμού, βγαίνουν εκτός συναγωνισμού. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα μέλη της Νέας Ακρόπολης και όσοι παρακολουθούν κάποιο από τα σεμινάρια της Νέας Ακρόπολης. Συμμετοχές θα συλλέγονται επίσης από την ομάδα οργάνωσης του διαγωνισμού στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

2ο Μέρος-Ψηφοφορία

Από  19/11 έως 26/11 τα 10 καλύτερα συνθήματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα www.na-thes.gr  προς ψηφοφορία από το κοινό. Μπαίνετε και ψηφίζετε δηλώνοντας τη δική σας προτίμηση.

3ο Μέρος-Βραδιά Βράβευσης Τετάρτη 28 Νοεμβρίου

Σε μια ανοιχτή για το κοινό βραδιά στο χώρο της Νέας Ακρόπολης στην Εγνατίας 93 (στάση Αγ. Σοφίας) θα γίνει η βράβευση των τριών καλύτερων υποψήφιων. Η βαθμολογία θα δίνεται κατά 50% από την online ψηφοφορία και κατά 50% από την κριτική επιτροπή του Συλλόγου.

Βραβεία:

1ος Νικητής: Δωρεάν οι 2 πρώτοι μήνες παρακολούθησης του Σεμιναρίου Φιλοσοφίας της Νέας Ακρόπολης στη Θεσσαλονίκη, στο χώρο μας, Εγνατίας 93. Επίσης ο 1ος Νικητής θα παραλάβει καλαίσθητο ξύλινο κάδρο όπου θα γράφεται το νικητήριο σύνθημα. Το σύνθημα θα τοποθετηθεί  για ένα μήνα στο πρωτοσέλιδο της ιστοσελίδας μας και σε μία από τις αφίσες των δραστηριοτήτων μας στους επόμενους μήνες.

2ος Νικητής: Θα παραλάβει δύο βιβλία από τις εκδόσεις Νέα Ακρόπολη.

3ος Νικητής: Δωρεάν συνδρομή του περιοδικού «Νέα Ακρόπολη» για ένα χρόνο με παράδοση κατ’οίκον.

 


Newsletter

Αρχές & Στόχοι

1 - Συναδελφοσύνη

Η προώθηση ενός Ιδεώδους παγκόσμιας συναδελφοσύνης, που βασίζεται στον σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, πέρα από διαφορές φυλετικές, μορφωτικές, θρησκευτικές, κοινωνικές ή φύλου.

2 - Γνώση

Η αγάπη για τη σοφία, η οποία, μέσα από τη συγκριτική μελέτη των φιλοσοφιών, θρησκειών, επιστημών και τεχνών, προωθεί τη γνώση για το σύμπαν, τη φύση και τον άνθρωπο.

3 - Ανάπτυξη

Η ανάπτυξη των καλύτερων στοιχείων του ανθρώπου, προωθώντας τη βελτίωση του ατόμου και την ένταξή του στη φύση και την κοινωνία, όχι ως απλό παρατηρητή, αλλά ως ενεργό συμμετέχοντα σε έναν κόσμο που χρειάζεται βελτίωση.

Free Press

Βιόρυθμοι

Υπολογίστε τώρα τους βιόρυθμούς σας και
ρυθμίστε ανάλογα την ημέρα σας!