Ινδία, ταξίδι στις πέντε αισθήσεις

Μια βραδιά αφιερωμένη στον πολιτισμό της Ινδίας

Στη Νέα Ακρόπολη Εγνατίας πραγματοποιήθηκε μία βραδιά πολιτισμού με θέμα: «Ινδία, ταξίδι στις πέντε αισθήσεις». Η βραδιά ήταν εμπνευσμένη από την αρχαία Ινδία και τον πολιτισμό των Χαράππα. Προβλήθηκε ένα powerpoint για την αρχαία Ινδία και τον πολιτισμό αυτό και παρουσιάστηκαν μύθοι με τη μορφή θεατρικών "σκετς". Ακολούθησε "μπουφέ" με φαγητά της ινδικής κουζίνας, υπό τους ήχους ινδικής μουσικής και με αυτό τον τρόπο είχαμε όλοι την ευκαιρία να ταξιδέψουμε για λίγο στην Ινδία!


Newsletter

Αρχές & Στόχοι

1 - Συναδελφοσύνη

Η προώθηση ενός Ιδεώδους παγκόσμιας συναδελφοσύνης, που βασίζεται στον σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, πέρα από διαφορές φυλετικές, μορφωτικές, θρησκευτικές, κοινωνικές ή φύλου.

2 - Γνώση

Η αγάπη για τη σοφία, η οποία, μέσα από τη συγκριτική μελέτη των φιλοσοφιών, θρησκειών, επιστημών και τεχνών, προωθεί τη γνώση για το σύμπαν, τη φύση και τον άνθρωπο.

3 - Ανάπτυξη

Η ανάπτυξη των καλύτερων στοιχείων του ανθρώπου, προωθώντας τη βελτίωση του ατόμου και την ένταξή του στη φύση και την κοινωνία, όχι ως απλό παρατηρητή, αλλά ως ενεργό συμμετέχοντα σε έναν κόσμο που χρειάζεται βελτίωση.

Free Press

Βιόρυθμοι

Υπολογίστε τώρα τους βιόρυθμούς σας και
ρυθμίστε ανάλογα την ημέρα σας!